• Nyheter
  • Andningsskydd med inbyggd ventilation

Nyheter

Andningsskydd med inbyggd ventilation

Andningsskydd med inbyggd ventilation
AIR+ är en uppladdningsbar mikroventilator som kombineras med Smart Mask, en andningsmask avsedd för engångsbruk. Mikroventilatorn ska ge bättre komfort för användaren, den ventilerar bort fukt och koldioxid samt ger en lägre temperatur än i en traditionell mask.

Air+ Mikroventilator ventilerar bort koldioxid ur andningsmasken och minskar risken för huvudvärk och yrsel som kan orsakas av ökad koldioxidhalt i inandningsluften. Den relativa luftfuktigheten i masken minskas med upp till 40 % och temperaturen sänks med upp till 4 °C och ökar komforten för användaren.

Mikroventilatorn sätts fast på ventilen på Smart Mask andningsmask. Masken är avsedd för engångsbruk och justerbar för att passa alla ansiktsformer.

AIR+ Mikroventilator är laddningsbar via USB och laddas fullt på en timme. Fulladdad kan den användas effektivt i ca 2,5 timme. Mikroventilatorn är återanvändningsbar i upp till 1 250 timmar och sätts enkelt fast på en ny andningsmask när den förra är förbrukad.

Eftersom vikten är låg, endast 19 g, märks inte ventilatorn för användaren.

Smart Mask andningsmasken säljs i tio-pack med filterklass FFP2 alternativt FFP3. AIR+ Mikroventilator säljs separat.

AIR+ är CE-märkt och certifierad i enlighet med EN 149:2001+A12009.

Skriven av Anna Göth

AIR+ Mikroventilator ventilerar bort koldioxid och fukt
AIR+ Mikroventilator ventilerar bort koldioxid och fukt
AIR+ Mikroventilator
AIR+ Mikroventilator
AIR+ Smart Mask
AIR+ Smart Mask

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.