• Nyheter
  • Andningsskydd med inbyggd ventilation

Nyheter

Andningsskydd med inbyggd ventilation

Andningsskydd med inbyggd ventilation
AIR+ är en uppladdningsbar mikroventilator som kombineras med Smart Mask, en andningsmask avsedd för engångsbruk. Mikroventilatorn ska ge bättre komfort för användaren, den ventilerar bort fukt och koldioxid samt ger en lägre temperatur än i en traditionell mask.

Air+ Mikroventilator ventilerar bort koldioxid ur andningsmasken och minskar risken för huvudvärk och yrsel som kan orsakas av ökad koldioxidhalt i inandningsluften. Den relativa luftfuktigheten i masken minskas med upp till 40 % och temperaturen sänks med upp till 4 °C och ökar komforten för användaren.

Mikroventilatorn sätts fast på ventilen på Smart Mask andningsmask. Masken är avsedd för engångsbruk och justerbar för att passa alla ansiktsformer.

AIR+ Mikroventilator är laddningsbar via USB och laddas fullt på en timme. Fulladdad kan den användas effektivt i ca 2,5 timme. Mikroventilatorn är återanvändningsbar i upp till 1 250 timmar och sätts enkelt fast på en ny andningsmask när den förra är förbrukad.

Eftersom vikten är låg, endast 19 g, märks inte ventilatorn för användaren.

Smart Mask andningsmasken säljs i tio-pack med filterklass FFP2 alternativt FFP3. AIR+ Mikroventilator säljs separat.

AIR+ är CE-märkt och certifierad i enlighet med EN 149:2001+A12009.

Skriven av Anna Göth

AIR+ Mikroventilator ventilerar bort koldioxid och fukt
AIR+ Mikroventilator ventilerar bort koldioxid och fukt
AIR+ Mikroventilator
AIR+ Mikroventilator
AIR+ Smart Mask
AIR+ Smart Mask

Nyheter

Den nya flexibla färgskrapan

2022-01-17
Måleriverktyg

Speedheaters Flexiskrapa är ett nytt unikt multiverktyg med 6 möjliga profiler i 1. Skrapan är ergonomiskt utformat med flexibel vinkellösning och två fasta lägen med möjlighet att kunna arbeta med skärets alla sidor utan att behöva montera om bladet!

Mattsvart takavvattning

2022-01-14
Takavvattning

Plannja har utökat sitt sortiment av takavvattning med en mattsvart kulör som gör det möjligt att ha samma mattsvarta kulör på både tak och takavvattning.

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Byggkatalogens redaktion önskar alla våra kunder och läsare en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Vi är tillbaka igen efter helgerna med aktuella produktnyheter och trendspaningar i byggbranschen. Fortsätt gärna höra av er med tips på nya och spännande produkter eller andra synpunkter och önskemål!