Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • AMA AF 12, böckernas bok tillbaka efter 5 år!

Nyheter

AMA AF 12, böckernas bok tillbaka efter 5 år!

AMA AF 12, böckernas bok tillbaka efter 5 år!
2012-08-17
Nu kan du beställa AMA AF 12.

 

AMA AF 12, en ordentligt omarbetad version från kapitelutredarna och Svensk Byggtjänst, med inte mindre än 380 koder och rubriker som har ändrats, flyttats eller utgått jämfört med AMA AF 07.          

Några av de viktigaste nyheterna i AMA AF 12:                      
– Nya koder, rubriker och texter om LOU   
– Nya avsnitt om miljöklassningssystem      
– Revideringar avseende arbetsmiljösamordning (BAS)    
– Omflyttning av kapitel för ökad tydlighet

AMA AF 12 beställer du här.
http://butik.byggtjanst.se/product/productdetail.aspx?id=2039755§ionid=1744589

Nyheter

Utegym för stadsmiljöer

Smekab Citylife har utökat sin produktportfölj med City Art Gym, ett utegym med träningsredskap utformade som konstnärliga skulpturer. Utegymmet är speciellt anpassat för offentliga miljöer där ett vanligt utegym inte passar eller ryms, t ex i stadsmiljöer, torg, innergårdar eller skolgårdar.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.