Nyheter

Allt-i-ett linjelaser

Bosch Allt-i-ett linjelaser Atino
Bosch Atino är en linjelaser med ett integrerat måttband som gör att en person, på egen hand, enkelt kan mäta ut avstånd och få till en rät linje för upphängning av krokar, hyllor och tavlor utan hjälp av en ”tredje hand”.

Altino linjelaser har en baksida som fäster på olika ytor med hjälp av en silikonplatta, för släta och okänsliga ytor som exempelvis kakel- och marmorplattor, eller en stiftplatta för tapet eller andra grova underlag. Solikonplattans gelkudde är avtorkningsbar och går därför att återanvändas.

Linjelasern fästs med ett lätt tryck mot väggen och riktas i önskad vinkel. En intuitiv LED-indikering hjälper till med vertikal eller horisontell nivellering i alla riktningar (0°, 90°, 180°, 270°) och erbjuder en +/-0,3° noggrannhet för den synliga laserlinjen. Det utdragbara måttbandet mäter upp till 1500 mm och löper ut längs den 1700 mm långa laserlinjen.

Bara att fästa, rikta, mäta och markera för både hemma-fixare och proffs. Skriven av Helena Bengtsson

Med Atino allt-i-ett linjelaser kan man mäta upp räta linjer på egen hand
Med Atino allt-i-ett linjelaser kan man mäta upp räta linjer på egen hand
Atino linjelaser hjälper till att få tavlorna på en rät linje
Atino linjelaser hjälper till att få tavlorna på en rät linje
Atino allt-i-ett linjelaser
Atino allt-i-ett linjelaser

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.