För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Akustikundertak utan synliga skarvar

Nyheter

Akustikundertak utan synliga skarvar

Akustikundertak utan synliga skarvar
Gyproc kompletterar akustikundertaken i produktserien Gyptone Big med mönstret Sixto.

        
 

Nu lanserar Gyproc sitt Sixto-mönster även till Gyptone Big-serien, som saknar synliga skarvar.

 

Akustikplattorna i Gyptone Big-serien är utvecklade för att ge stora takytor utan synliga skarvar. Nu kompletteras serien med Sixtomönstret i de två nya formaten Gyptone Big Sixto 63 (1 200x2 400 millimeter) och Gyptone Big Sixto 65 (900x2 700 millimeter).

 

Både för tak och väggar

Med de nya formaten kan plattor med Sixto-mönstret, förutom i tak, användas som väggabsorbenter där det finns höga krav på efterklangstiden. Användningsområden för tak-/väggplattorna är bland annat sjukhus, butik, kontor, undervisning och hotell.

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.