• Nyheter
  • Akustikundertak utan synliga skarvar

Nyheter

Akustikundertak utan synliga skarvar

Akustikundertak utan synliga skarvar
Gyproc kompletterar akustikundertaken i produktserien Gyptone Big med mönstret Sixto.

        
 

Nu lanserar Gyproc sitt Sixto-mönster även till Gyptone Big-serien, som saknar synliga skarvar.

 

Akustikplattorna i Gyptone Big-serien är utvecklade för att ge stora takytor utan synliga skarvar. Nu kompletteras serien med Sixtomönstret i de två nya formaten Gyptone Big Sixto 63 (1 200x2 400 millimeter) och Gyptone Big Sixto 65 (900x2 700 millimeter).

 

Både för tak och väggar

Med de nya formaten kan plattor med Sixto-mönstret, förutom i tak, användas som väggabsorbenter där det finns höga krav på efterklangstiden. Användningsområden för tak-/väggplattorna är bland annat sjukhus, butik, kontor, undervisning och hotell.

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.