Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Akustikundertak utan synliga skarvar

Nyheter

Akustikundertak utan synliga skarvar

Akustikundertak utan synliga skarvar
Gyproc kompletterar akustikundertaken i produktserien Gyptone Big med mönstret Sixto.

        
 

Nu lanserar Gyproc sitt Sixto-mönster även till Gyptone Big-serien, som saknar synliga skarvar.

 

Akustikplattorna i Gyptone Big-serien är utvecklade för att ge stora takytor utan synliga skarvar. Nu kompletteras serien med Sixtomönstret i de två nya formaten Gyptone Big Sixto 63 (1 200x2 400 millimeter) och Gyptone Big Sixto 65 (900x2 700 millimeter).

 

Både för tak och väggar

Med de nya formaten kan plattor med Sixto-mönstret, förutom i tak, användas som väggabsorbenter där det finns höga krav på efterklangstiden. Användningsområden för tak-/väggplattorna är bland annat sjukhus, butik, kontor, undervisning och hotell.

 

Nyheter

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Miljöanpassade kabelskåp redo för belysning och fördelning

GARO har tagit fram kabelskåp med förmonterad utrustning för belysningsstyrning och fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden. Skåpen har ett hölje av tålig Magnelis och är främst avsedda för placering i offentliga miljöer med höga påfrestningskrav av exempelvis klimat, trafik, snöröjning, vandalisering och hundars revirmärkning.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.