Nyheter

Akustiktak med svävande känsla

Akustiktaket Master Eg får en svävande känsla
Ecophon lanserar nu sitt senaste akustiktak Master Eg med nydesignade kanter målade i svart och vitt som ger taket ett flytande utseende.

Det nya patentsökta systemet Ecophon Master™ Eg har nya kanter och är speciellt utformat för att passa i kontorslandskap och andra lokaler med öppna planlösningar där det finns höga krav både på den akustiska och den visuella upplevelsen.

Akustikplattornas övre del är färgad svart för att, tillsammans med ett svart bärverk, dölja alla fyra upplagskanterna och skapa illusionen av ett svävande innertak.

Ljudabsorbenterna i Master Eg-systemet är demonterbara och finns i fyra olika, kombinerbara format och i 22 Ecophon-specifika kulörer som ger arkitekten möjlighet att skapa spännande och kundspecifika innertaksdesigner.

Absorbentstorlekar:
600 x 600 mm
1200 x 600 mm
1200 x 1200 mm
2400 x 600 mm

Master Eg-absorbenterna är baserade på miljövänlig glasull med över 70% återvunnet glas och ingår i Ecophons Plant panelserie som uppfyller kraven enligt Eurofins Indoor Air Comfort Gold-certifiering.
Absorptionsklass A.

 
Skriven av Helena Bengtsson

Akustikplattor Ecophone Master Eg med svart bärverk
Akustikplattor Ecophone Master Eg med svart bärverk
Nya kanter på Ecophon Master Eg
Nya kanter på Ecophon Master Eg
Akustiktak med hög ljudabsorption och taltydlighet
Akustiktak med hög ljudabsorption och taltydlighet

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.