Nyheter

Akustiktak med svävande känsla

Akustiktaket Master Eg får en svävande känsla
Ecophon lanserar nu sitt senaste akustiktak Master Eg med nydesignade kanter målade i svart och vitt som ger taket ett flytande utseende.

Det nya patentsökta systemet Ecophon Master™ Eg har nya kanter och är speciellt utformat för att passa i kontorslandskap och andra lokaler med öppna planlösningar där det finns höga krav både på den akustiska och den visuella upplevelsen.

Akustikplattornas övre del är färgad svart för att, tillsammans med ett svart bärverk, dölja alla fyra upplagskanterna och skapa illusionen av ett svävande innertak.

Ljudabsorbenterna i Master Eg-systemet är demonterbara och finns i fyra olika, kombinerbara format och i 22 Ecophon-specifika kulörer som ger arkitekten möjlighet att skapa spännande och kundspecifika innertaksdesigner.

Absorbentstorlekar:
600 x 600 mm
1200 x 600 mm
1200 x 1200 mm
2400 x 600 mm

Master Eg-absorbenterna är baserade på miljövänlig glasull med över 70% återvunnet glas och ingår i Ecophons Plant panelserie som uppfyller kraven enligt Eurofins Indoor Air Comfort Gold-certifiering.
Absorptionsklass A.

 
Skriven av Helena Bengtsson

Akustikplattor Ecophone Master Eg med svart bärverk
Akustikplattor Ecophone Master Eg med svart bärverk
Nya kanter på Ecophon Master Eg
Nya kanter på Ecophon Master Eg
Akustiktak med hög ljudabsorption och taltydlighet
Akustiktak med hög ljudabsorption och taltydlighet

Nyheter

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bee Block© framtagen av BEE URBAN, är en installation för solitära bin som letar sina boplatser. Bihotellet är tillverkat av ek och är tänkt att placeras i urban miljö för att bidra till en mer hållbar stadsmiljö. Stor vikt är lagd vid hantverket för en mer hållbar produkt över tid.