Nyheter

Akustiksegel sänker bullernivån

Akustiksegel
Akustiksegel är ett alternativ till traditionella undertak när man vill ha en förbättrad rumsakustik.

Akustiksegel för förbättring av rumsakustiken. Akustiksegel kan monteras i miljöer där man vill förbättra rumsakustiken- sänka bullernivån. Akustikseglet kan sys i vilken form som helst och kan därför även ge en helt förändrad rumsupplevelse.

Seglet tillverkas av olika brandimpregnerade material som är provade enligt DIN 4102-1. Ovanpå seglet ligger en absorptionsmatta av ett vaddliknande material. Om extra hög absorption av basljud önskas, kan flera lager av mattan läggas ovanpå seglet.

 

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Batteridriven och bärbar färgspruta

2022-05-12
Måleriverktyg

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.