Vi utför underhåll av Byggkatalogen.se vilket kan påverka sökresultatet. Vi beklagar störningen och hoppas det ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Solfilmsgruppen Norden AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Solfilmsgruppen är en av marknadens största distributörer av fönsterfilm för solskydd, säkerhet och dekor både för planglas och bilar. Sortimentet omfattar ett 100-tal produkter fördelade på följande huvudtyper: Solskyddsfilm, insynsskydd, skydds- och säkerhetsfilm, anti-Graffiti film och dekorfilm.

Företagets solfilmer är underhållsfria, estetiskt tilltalande och uppfyller högt ställda krav på värmeavskärmning, insynsskydd och säkerhet. Det finns allt från standardfilmer av hög kvalitet till de absolut mest högteknologiska sol- och säkerhetsfilmer som finns att tillgå.

Solfilmsgruppen sätter stort värde på att kunna erbjuda dig som kund produkter av högsta kvalité och ge dig den bästa servicen. De hjälper dig gärna med att välja rätt film för dig och att ge dig den support du behöver för att göra installationen av film enkel, lönsam och fackmannamässig.

Som Nordens enda distributör av kvalitetsfilm från Johnson Window Films erbjuder företaget upp till 10 års fabriksgaranti.

Företagets samtliga miljöbedömningar