Leverantör

Saint-Gobain Solar Gard

Produkter

Företagsbeskrivning

Saint-Gobain Solar Gard marknadsför ett av Sveriges bredaste skyddsfilmssortiment för att reducera solvärme, filtrera bort ultraviolett strålning och hålla krossat glas på plats i byggnader och fordon.
För industrimarknaden tillhandahåller Solar Gard avancerade vakuumsputtrade, våtlackerade och laminerade filmprodukter för ett antal olika branscher, till exempel elektronik, medicinsk utrustning, grafik och bildbehandling samt bil- och rymdfartsindustrin.

Företaget och dess auktoriserade återförsäljare lämnar förslag på lösningar och utför montering. Solar Gard kan även göra en engerisparkalkylering med programmen Capsol och Capshot.

Solar Gards filmer distribueras via ett nätverk av certifierade återförsäljare och distributörer i mer än 80 länder genom 18 företagsägda försäljningskontor och säljs under namnen Solar Gard® och Armorcoat®.

Saint-Gobain Solar Gard LLC har sitt högkvarter i San Diego i Kalifornien, och är ett dotterbolag till Saint-Gobain Perfomance Plastics, ett innovations- och teknikinriktat företag.

Video