Leverantör

Marbodal AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Marbodal erbjuder ett komplett sortiment av tjänster både för enskilda små kunder till de största byggföretagen i Sverige. Redan från tidiga skeden bidrar de med erfarenhet och kunskap och är med under standardutformningen, genom hela tillvalsprocessen och vid leverans och installation. Företaget erbjuder väl genomtänkta funktioner, bra förvaring och hållbara, miljövänliga material. Nästan alla kök är Svanenmärkta.
I företagets sortiment ingår även snickerier för tvätt, bad och förvaring. Under köksprojekteringen optimeras planlösningen och anpassas efter företagets sortiment med hänsyn till slutkundens krav på tillvalsmöjligheter.

BIM
Med BIM erbjuds föreskrivande led bättre tillgång till företagets produkter genom nedladdningsbara 3D-objekt. Man har tillsammans med BIM-Objects skapat objekt, som nu även ligger på deras portal. Företaget erbjuder även en Marbodalspecifik portal på hemsidan. Alla köksobjekt finns tillgängliga i 9 olika filformat inklusive 3D-viewer på varje produktsida.

Certifikat
Marbodals Miljö- och Kvalitetssystem uppfyller standardkraven i ISO9001 (certifikat nr 5592) respektive ISO14001 (certifikat nr 5592M). Båda gäller för utveckling, tillverkning, försäljning och ­installation av inredningar för kök, badrum och förvaring.

Företagets produkter är bedömda av Basta, Sunda Hus och Byggvarubedömningen samt Svanenmärkta (licens nr 3031 0007).
Produkterna är listade i husproduktportalen och kan användas i Svanenmärkta byggnader.

Marbodal är ansluten till Elkretsen och FTI som driver insamlingssystem av elektriska och elektroniska produkter respektive förpackningar.

CAD/BIM

Cad-filer/BIM-objekt

Nyhetsartiklar