Vi utför underhåll av Byggkatalogen.se vilket kan påverka sökresultatet. Vi beklagar störningen och hoppas det ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Huntonit

Produkter

Företagsbeskrivning

Huntonit tillverkar tak- och väggskivor i slitstarkt träfiber. Skivorna passar både innervägg och innertak vid nybyggnationer och renovering. 

Vägg- och takskivorna finns i flera olika färger och strukturer. Våra tak- och väggplattor innehåller inget lim. 

Taken har 20 års garanti och de flesta av dem går att använda även i badrum med god ventilation. Huntonits tak- och väggplattor finns med i Sundahus, BASTA och rekommenderas av Norska astma- och allergiförbundet.

Huntonit färdigmålade takskivor

Takskivorna från Huntonit är tillverkade i miljövänlig, slitstark, hårt sammanpressade träfiber som sedan målats fem gånger. Detta ger ett innertak av mycket hög kvalitet.

Väljer du ett Huntonit innertak slipper du spackling, slipning och målning. Takskivorna är försedda med not och spont för dold skruvning och smidigast möjliga montage.

Takskivorna kan användas i alla zoner, även i bad- och våtrum med god ventilation. Även spotlights går att montera i Huntonits takskivor då den målade ytan tål den värme som spotlights alstrar. Tänk på! Kantförsegla håltagningen vid montering i tak. 

Huntonit färdigmålade väggskivor

Samtliga väggskivor är tillverkade av slitstarkt träfiber. Väggskivorna går att montera direkt och är färdigmålade. Du slipper spackla, slipa, måla eller tapetsera med våra väggskivor. Samtliga väggpaneler passar i alla zoner förutom zon 1. 

Huntonits innerväggar finns i flera utföranden och i olika modeller: 

  • Basic Wall
  • Texture Wall
  • Designvägg 
  • Slät vägg
  • Panelbord rustik
  • Penselmålad panel
  • Panel Symfoni 

Företagets samtliga miljöbedömningar

Video