Leverantör

HOPPE Nordic Countries Oy

Produkter

Företagsbeskrivning

HOPPE är idag en av marknadsledarna i Europa inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av handtag och beslag i aluminium, rostfritt stål, mässing och plast för fönster och dörrar. HOPPE producerar högkvalitativa produkter i modern design för dörrar och fönster till ett optimalt värde.

I Sverige är HOPPE marknadsledande inom fönsterhandtag. När det gäller dörrhandtag så finns HOPPE representerade med ett brett utbud av designade handtagsprodukter för interiöra och exteriöra miljöer som passar svensk låsstandard. Till detta kan man komplettera med tillhörande cylinderbehör, vredskyltar, WC-HWC behör samt mycket mer.

Byggvarubedömningen har gjort bedömningen rekommenderas d.v.s. grönmarkerat samtliga HOPPE aluminiumhandtag inklusive aluminiumtillbehör för dörrar sedan 2018-01-05.
I Maj 2018 har vi också fått status ”accepteras” hos Byggvarubedömningen, dvs. gulmarkerat samtliga HOPPE handtag i rostfritt stål inklusive tillbehör i rostfritt stål för dörrar.

HOPPE Nordic Countries i Sverige finns idag representerade med Key Account Manager Fredrik Rosén (070-848 41 43) som bearbetar den svenska marknaden gällande HOPPE dörr produkter. Beslagskonsult AB är HOPPE Handelspartner och distributör i Sverige.

Företagets samtliga miljöbedömningar