Leverantör

gop AB

Produkter

Företagsbeskrivning

gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968.

För oss är kombinationen hög kvalitet, funktion och design en självklarhet. Därför lever våra fasadsystem och material inom arkitektur och byggnation alltid upp till just det, oavsett om de ska placeras i en inomhus- eller utomhusmiljö.

Vi är möjliggöraren som ständigt söker lösningar på de utmaningar som du som kund möter i din vardag. Låt oss vända dina utmaningar till nya möjligheter med skräddarsydda lösningar, hållbara alternativ och designvarianter som ser till att det funktionella också får lov att vara vackert. Genom personlig support, rådgivning, service och trygga leveranser ser vi till att din arbetsdag blir precis så effektiv som du vill att den ska vara.

Företaget är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och samtliga våra huvudleverantörer har certifierade kvalitets- och miljöledningssystem.

Ytterligare information om företaget och deras erbjudande inom Entreprenad och Fasad finns här.

Nyhetsartiklar

Skiva av återvunnen plast

Skiva av återvunnen plast

Gop erbjuder ett antal byggskivor tillverkade av återvunnet plastavfall. En av dessa är EKOply som kan användas för applikationer både inomhus och utomhus som alternativ till exempelvis MDF eller plywood.