Vi utför underhåll av Byggkatalogen.se vilket kan påverka sökresultatet. Vi beklagar störningen och hoppas det ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Fristad Plast AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Rescue Life 247 – En del av Fristad Plast 

Rädda liv 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Fristad Plast är ett teknikbaserat produktionsbolag som grundades av Leif Forsström redan 1967. Sedan 1976 har Fristad Plast producerat livbojar åt Trygg-Hansa. Efter att under många år ha agerat återförsäljare, lanserade vi under hösten 2012 vårt eget varumärke Rescue Life 247 med ett helt nytt sortiment av livräddningsprodukter för vattennära miljöer. Produkter som är framtagna med fokus på funktion och kvalitet.

Tillsammans med våra leverantörer utvecklar, producerar och levererar vi livräddningsprodukter till kommuner, kommersiella hamnar, gästhamnar, båtklubbar, byggföretag och entreprenadfirmor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Med livbojen som grund har vattenlivräddning alltid varit, och är fortsatt företagets hjärtefråga.

Video

Nyhetsartiklar

MarinaLightunit visar vattenvägen till räddningsstegen

Solceller visar vattenvägen till räddningsstegen

Fristad Plast har i snart 50 år tillverkat Trygg-Hansas klassiska röd/vita livbojar. Nu lanserar de, under varumärket Rescue Life 247, solcellslampan MarinaLightunit speciellt utformad att belysa fasta räddningsstegar i marina miljöer under dygnets mörka timmar.