Företagssök

Byggbranschens företagskatalog
 • Län & kommun  
 • Kategori  

Välj huvudkategori

   Välj län & kommun

     Avancerade filter

     • Omsättning
     • Anställda
     • Bolagsform

         Företagssök – ett effektivare sätt att hitta rätt byggföretag

         Företagssök på Svensk Byggtjänst hjälper dig att hitta rätt leverantör och affärspartner. Du får samlad information om företagets storlek, antal kontor och hur deras finansiella situation är.

         I vår databas samlar vi in information och fakta om ca 82 000 företag verksamma inom samhällsbyggnad i Sverige. Till skillnad från traditionella företagssök lägger vi till vägledande information om företagen i sökresultaten. Exempelvis finansiell ställning, antal kontor, antal anställda, mm. Det hjälper dig att snabbare kunna hitta rätt företag och/eller leverantör till ditt projekt.

         Företagen i Företagssök

         Företagen i Företagssök är utvalda baserat på att de levererar tjänster och produkter för byggsektorn. Företagen som finns med är i huvudsak aktiebolag även om andra bolagsformer är representerade. Vi arbetar löpande med att se över och lägga till nya företag. Information och feedback från användarna är därför väldigt viktig för oss för att skapa en så bra tjänst som möjligt.

         Vi uppmanar därför våra användare att komma med tips och förslag om nya relevanta webbplatser och källor, så att vi tillsammans kan forma bästa möjliga söktjänst för oss som jobbar professionellt i någon del av bygg- och förvaltningsprocessen. Ni gör detta genom att klicka på knappen feedback till höger på sidan.

         Vill du annonsera ditt företag eller dina tjänster på Företagssök?