Företag

Unisport Sverige AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Unisport är en av de marknadsledande inom idrottsanläggningar i de nordiska länderna. Med ett brett sortiment samt tjänster inom service och eftermarknad är Unisport en helhetsleverantör vars koncept ger de bästa förutsättningarna för idrottare och åskådare. Attraktiva och inspirerande koncept för en aktiv ute- och innemiljö.

Unisport är aktivt i Sverige, Danmark, Norge och Finland. 
Vår vision är att bidra till ett hållbarare och hälsosammare samhälle genom att erbjuda attraktiva lösningar och koncept som får allt fler att röra på sig.

Genom ett ledande och innovativt arbete kring produktutveckling skapar vi de bästa förutsättningarna för utövare på både bredd- och elitnivå. Med den senaste tekniken kan vi möta våra kunders individuella behov och förutsättningar, både sportsligt, ekonomiskt och miljömässigt.

Nyhetsartiklar

Miljövänligt granulat för konstgräs

Miljövänligt granulat för konstgräs

Unisport har tagit fram ett miljövänligt granulat för konstgräs som ska lösa problemen med mikroplaster från konstgräsplaner. Granulatet vid namn Saltex BioFill™ är tillverkat av sockerrör och är både giftfritt och helt biologiskt nedbrytbart.