Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Takcentrum Sverige AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Takcentrum Sverige AB representerar och är distributör för några av världens ledande producenter av tätskiktsmattor.

Takcentrums styrka och specifika specialitet är tak och tätskikt. Våra produkter säljs/installeras genom ett rikstäckande nät av entreprenörer.

I vårt breda sortiment har vi traditionella bitumenmattor och vi har ett brett sortiment av tätskikt i EPDM-gummi. Resitrix EPDM-tätskikt installeras rikstäckande av certifierade kvalitetsmedvetna Takentreprenörer.

Alutrix radon- och ångspärr är ett mycket gångbart material som krävs i fuktiga miljöer där man vill hålla fukten på rätt sida.

PIR isolering finns oftas hemma i lager, vid större kvantiteter sker våra leveranser direkt från fabrik till byggarbetsplats.

På tillbehörssidan finns det mesta som kan komplettera ett tätt och säkert tak; Kupoler, brandventilatorer, fästdon, takmassor, primer, taksäkerhet, takbrunnar std och även takbrunnar special, bl a med förlängda tappstycken, värmeslingor och andra skräddarsydda lösningar. Det är alltid värt att fråga oss när det gäller tak.


Nyhetsartiklar

Flytande tätskikt för ytor

Skarvfri tätning

Företaget Takcentrum har lanserat ett nytt flytande tätskikt för skarvfri tätning av genomföringar, detaljer och övriga ytor. Frankosil® K1, som produkten heter, fäster på många olika underlag och kan användas till att försluta skarvar av olika material.