Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Sto Scandinavia AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Sto Scandinavia AB ingår i den tyska koncernen Sto AG. Koncernen har efter sammanslagningen med företaget ispo GmbH cirka 4000 medarbetare och omsätter ca 6 miljarder kronor.

I Norden finns Sto representerat sedan 1987 och Sto Scandinavia har dotterbolag i Finland och Norge samt filial i Danmark.
Företaget har ca 140 medarbetare och omsätter runt 300 mkr.

Företagets samtliga miljöbedömningar

CAD/BIM

Cad-filer/BIM-objekt

Video

Nyhetsartiklar

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.

Uppgraderad isolerskiva

Uppgraderad isolerskiva

Företaget Sto har lanserat en ny version av sin dränerande isolerskiva. Skivan Sto-InnoDrain har förbättrat isolervärde jämfört med tidigare, den är dränerande, diffusionsöppen, tryckutjämnande och brandklassad utan tillsats av miljöfarliga ämnen. Tjockleken är flexibel för att ge optimalt isoleringsvärde.