Leverantör

S:t Eriks AB

Produkter

Företagsbeskrivning

S:t Eriks Sveriges Sten- och Betongpartner 

I alla tider har människan lämnat avtryck efter sig genom att beskriva sin samtid och för att bli ihågkommen av eftervärlden. Inte helt överraskande har de äldsta och bäst bevarade minnesmärkena varit tillverkade i betong och sten, så som hällristningar, antika tempel och pyramider.

Sedan andra hälften av 1800-talet finns det nämligen en hel del miljöer och avtryck som är signerade S:t Eriks. Genom åren har vårt nytänkande och vår position som ledande aktör på Sverigemarknaden medfört att vi kunnat utveckla och ta fram unika, prisvärda och långsiktiga lösningar som också är bra miljöalternativ.

I över tio år har S:t Eriks använt CO² reducerande bindemedel i betongen för att göra den mer miljövänlig. S:t Eriks produkter har högsta kvalitet i utförande och passning. För oss handlar det om engagemang och att alltid leverera mer än det förväntade. 

Nyhetsartiklar

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.

Solcellsintegrerad tegelpanna

Solcellsintegrerad tegelpanna

Nibra är en tegelpanna från S:t Eriks som nu även finns med integrerade solceller. Takpannan gör det möjligt att lägga ett solcellstak med utseende som ett traditionellt lertegeltak.