Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Soudal AB

Produkter

Företagsbeskrivning

BUILD THE FUTURE - BYGG FRAMTIDEN
Soudal är en av världens största oberoende tillverkare av fog, lim och skum.
Soudal Sweden AB är ett dotterbolag som funnits sedan 2016 efter att Soudal NV förvärvade Proflex Trading AB. Proflex hade alltsedan 1991, då företaget bildades, varit generalagent åt Soudal NV och sålt deras produkter i hela Sverige.

Vi bedriver verksamhet mot butiker, glasmästerier, inglasningsföretag, fasadtillverkare samt hela den tillverkande dörr och fönsterindustrin.

Soudal NV är ett belgiskt familjeägt företag som bildades 1966 och präglat av entreprenörsanda.
Soudal är ett starkt varumärke över hela världen som idag vuxit fram till en av världens största producenter av fogmassor, polyuretanskum och limer med en omsättning år 2019 på 9 miljarder kronor. Med över 50 års erfarenhet i 138 länder och 19 tillverkande enheter på 5 kontinenter och över 70 lokala filialer och över 3300 anställda, så säkrar Soudal optimal teknisk och logistisk support.

Soudal Sweden AB finns tillgängliga för att svara på frågor och behov när det gäller produkter, order, leveranser och fakturor. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller besök oss i våra ändamålsenliga lokaler i Kungsängen. 

Infomail: info.se@soudal.com
Ordermail: orders.se@soudal.com
Hemsida: www.soudal.se
Telefon: 08 445 72 30

Video