Företag

Skandinavisk Beslagskompani AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Blanco är en av de ledande leverantörerna inom köksteknologi och med mer än 90 års erfarenhet och tillverkning utav diskhoar står Blanco för att utveckling och innovation hålls på högsta nivå. Vi har diskbänkar i en mängd olika material som passar alla kök. De tre olika materialen vi arbetar med är Rostfritt, Silgranit och Keramik. Vi har även ett brett sortiment på köksblandare i alla prisklasser att erbjuda, i flera olika material och utföranden. 

Våra köksfläktar från Gutmann erbjuder högsta kvalitet och funktion. Fläktarna är exklusivt handbyggda och tillverkas i Gutmanns egna fabriker i Tyskland. När man handbygger en köksfläkt behöver man aldrig kompromissa med design eller funktion. Gutmann har tänkt på att kunden ska få en så bra köksventilation som möjligt till alla olika förutsättningar. De exklusiva fläktarna finns som bänkfläktar, väggfläktar, takfläktar, frihängande fläktar och vertikalfläktar.

Med en InSinkErator avfallskvarn installerad under vasken i ditt kök behöver du inte bära ut soporna lika ofta som förut. Matresterna finfördelas i kvarnen och partiklarna flyter med spillvattnet ut i avloppssystemet. Det innebär en hel del fördelar både för dig och dina medmänniskor: Du slipper kladdiga soppåsar, behöver inte tömma soporna lika ofta och undviker dålig lukt i köket. Du bidrar dessutom till en bättre miljö, eftersom de matrester du spolar ut i avloppet hamnar i reningsverket där de kan förvandlas till biogas som är ett koldioxidneutralt, och därmed miljövänligt, drivmedel. Insinkerator har arbetat med avfallskvarnar sedan 1927 och har idag ca 75% utav världsmarknaden när det gäller avfallskvarnar. 
Insinkerator är även en etablerad leverantör utav hetvattenkranar som gör jobbet i köket enklare och mer hygiensikt. Även dessa finns i olika färger och utföranden.

Video