Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Säker Bostad AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Med en av marknadens tystaste och tryggaste säkerhetsdörr erbjuder vi leverans och montering över hela landet.

Säker Bostad är det självklara valet för dig som vill installera en säkerhetsdörr, renovera ett trapphus och förbättra säkerheten hemma. Vi är en helhetsleverantör som kan leverera allt från enstaka säkerhetsdörrar till hela trapphus som är tidsenligt och hantverksmässigt renoverade. Hos oss behöver du inte välja mellan tryggt eller snyggt. Vi kombinerar traditionellt hantverk och känsla för stil med ett säkerhetstänk och den senaste säkerhetstekniken. Vi tror på kreativa lösningar, stor yrkesskicklighet och ett personligt engagemang.

Högsta möjliga säkerhet till bästa möjliga pris
För oss är det viktigt att alltid vara i fas med våra kunders behov och önskemål. Vi sätter alltid dig som kund i centrum och tar fram lösningar som passar dina krav och din ekonomi. Hos oss får du högsta möjliga säkerhet till bästa möjliga pris. Säkerhet anpassad till dina krav och ditt trapphus. Som kund hos oss kan du känna dig trygg, vi ansvarar för allt under processen och tar hand om hela entreprenaden. Skulle något bli fel åtgärdar vi det snabbt och har du några frågor finns vi där för dig både innan, under och efter monteringen.

Video