Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
Företag

Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER

Produkter

Företagsbeskrivning

Ett hjärta av ull
Mineralull av glasfiber är ett lätt, starkt, spänstigt och obrännbart isolermaterial tillverkat i Sverige på vår fabrik i skånska Billesholm. Tack vare sina mekaniska egenskaper är det möjligt att komprimera glasullen upp till en femtedel (1/5) av sin ursprungliga volym, vilket minskar miljöbelastningen för transport. Idén att använda återvunnet glas som råvara till glasullen kom tidigt och är också en nyckel till framgång. ISOVERs glasull består idag av garanterat 70 % återvunnet glas.

Världsbra idéer
Den kunskap och erfarenhet som vi på ISOVER samlat på oss under mer än åttio år är en stor tillgång för oss idag. ISOVER är samtidigt en del av den franska koncernen Saint-Gobain som utvecklar, tillverkar och distribuerar byggmaterial för framtidens hem. Lösningar som gör livet bekvämare, mer ekonomiskt och miljömässigt hållbart.

Inom Saint-Gobain satsade man nära 430 miljoner euro på forskning och utveckling år 2015. Med en stark, internationell koncerntillhörighet kan vi på ISOVER ta ansvar för att möta de globala utmaningarna inom energi, tillväxt och miljö.

CAD/BIM

Bim-objekt från
Cad-filer/BIM-objekt

Video

Nyhetsartiklar