Företag

Portsystem 2000 AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Portsystem 2000 AB har sedan 2009 ingått i ASSA ABLOY-koncernen men opererat under eget varumärke. Från och med 2 januari 2019 kommer Portsystem 2000 att integrera sin verksamhet i den svenska delen av ASSA ABLOY-divisionen Entrance Systems.

Vi har engagerade medarbetare som arbetar för att skapa ett mervärde för kunden, är öppna för nya idéer och arbetar med innovativa produkter och arbetssätt i nära samarbete med kunden.

Vår affärsidé
Portsystems affärsidé "Att avgränsa och överbrygga" bygger på att erbjuda i första hand den svenska byggindustrin en totalekonomiskt gynnsam och komplett lösning inom produktområdet industriportar och dockningsanläggningar.

Vi är duktiga på logistik och på att skapa underlättande flöden. Under de 25 år vi har varit verksamma i branschen har vår drivkraft alltid varit densamma - att ge kunden den för dennes verksamhet bäst anpassade och mest lämpliga lösningen.

Långsiktiga relationer
För att förstå våra kunders behov, oavsett verksamhet, lägger vi ner både tid och omsorg på en nära och långsiktig relation. Som kund hos oss ska du alltid känna dig trygg i att industriporten eller dockningsanläggningen fungerar som den ska.

Företagets samtliga miljöbedömningar

Dokument

Information på webben

Video