Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Pelly Group AB

Produkter

Företagsbeskrivning

I Pelly Group ingår:

PELLY COMPONENTS (B2B) 
Med Pelly Components har vi tagit en ledande roll som leverantör av förvaringslösningar i den nordiska regionen.
Våra kunder är ledande tillverkare inom kök-, bad- och garderobsindustrin. Tillverkningen av våra produkter sker huvudsakligen i vår egen fabrik i Kaunas, Litauen.
Produktutveckling, design och övriga funktioner sker från huvudkontoret i Jönköping.

Pelly Components produkter:
Komponenter för kök:
Karuseller
Bänkskåpsutdrag
Högskåpsutdrag
Strykbräda
Korgar och galler
Källsortering
Städskåpsinredning
Skenor

Komponenter för garderob:
Korgar och galler
Hängande klädförvaring
Byxförvaring
Skoförvaring
Utdragbar spegel
Krokar och tillbehör
Tvättkorg
Strykbräda
Skenor

Komponenter för Badrum/Tvättstuga:
Bänkskåpsutdrag
Korgar
Tvättkorg
Krokar
Inredning till tvättstuga
Strykbräda
Skenor

LG COLLECTION
På LG Collection är vi specialiserade på bänkskivor. I mer än 40 år har vi introducerat nya material och smarta lösningar i svenska kök, och vår kollektion förnyas hela tiden med spännande valmöjligheter. När du väljer en bänkskiva från oss får du del av hela vårt yrkeskunnande.

I dag är LG Collection en av landets ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor, stänkpaneler och fönsterbrädor. Vi samarbetar både med de stora varumärkena och de nischade snickerierna. Vår fabrik ligger i Nässjö - mitt i möbelriket. Trots en omfattande och tekniskt mycket avancerad produktion är bänkskivor fortfarande i mångt och mycket ett hantverk. Det mänskliga ögat upptäcker detaljer som maskiner inte ser, en varsam hand putsar fram den rätta sammetslena känslan. 

Just eftertänksamheten är viktig. Det är så mycket som ska stämma – från mått och håltagningar till materialkombinationer och ytbehandling. Därför har vi länkat samman kundorder och produktion i ett noga genomtänkt system som övervakas av våra kunniga medarbetare. Vi vet hur mycket tid, tanke och pengar som investeras i ett kök – vårt mål är att du som privatkund eller projekt- och huskund ska känna dig trygg. Utan bänkskivan blir ju köket inte klart. 

LG Collections produkter:
LG Collection Bänkskivor
LG Collection Kakellaminat/Stänkpaneler
LG Collection Fönsterbänkar

MIRRO
Mirro började tillverka garderobsinredning i småländska Hillerstorp redan 1947. Och även om mycket har förändrats sedan dess så lever faktiskt mycket av hantverket kvar än idag, vilket vi också förde vidare när vi även började tillverka måttanpassade skjutdörrar för över tjugo år sedan. Varje skjutdörr som lämnar oss är sågad och monterad för hand i vår fabrik i Nässjö. Likaså garderobsinredningen, den kapar, borrar och putsar vi också fortfarande för hand.

Vi är medvetna om att inget hem är det andra likt. Alla har vi olika behov när det kommer till förvaring. Med hjälp av en måttanpassad sådan är det alltid enkelt att skapa ordning och reda oavsett var i hemmet det behövs en förvaringslösning - från hall och tvättstuga till barnrum eller vardagsrum.

Fördelar med en måttanpassad och skräddarsydd förvaringslösning är att du kan välja mellan olika material och ytor. Vissa av våra skjutdörrar går dessutom att beställa i valfri färg. Dessutom kan du anpassa din förvaring helt utifrån ditt utrymme - till och med om tak och golv är lite ojämna.

Mirros produkter:
Mirro Måttanpassade skjutdörrar
Mirro Måttanpassad garderobsinredning
Mirro Måttanpassade rumsavdelare

PELLY SYSTEM
Pelly System började tillverka garderobsinredning 1947 i småländska Hillerstorp.
Sortimentet består idag av allt från bärlister, hängskenor och hyllor till utdragbara korgar och smarta tillbehör - helt enkelt bra förvaring baserat på skandinavisk designtradition.

Pelly Systems produkter:
Pelly System Skjutdörrar
Pelly System Vägghängd inredning