Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Paroc AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Parocs produkter tillverkas i Finland, Sverige, Litauen, Polen och Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa, och är en del av Owens Corning.

Vårt erbjudande inom Byggisolering täcker ett brett utbud av produkter och lösningar för alla typer av byggnader och används främst för värme-, brand- och ljudisolering av tak, vindsbjälklag, källartak, väggar, bjäklag och grunder.

Vårt erbjudande inom Teknisk isolering inkluderar värme-, brand och ljudisolering för VVS-system, processindustri, marin- och offshore-industrin samt en stor mängd kundspecifika lösningar.

Företagets samtliga miljöbedömningar

CAD/BIM

Bim-objekt från
Cad-filer/BIM-objekt

Video

Nyhetsartiklar

Energieffektiv renoveringspanel för affärsfastigheter

Energieffektiv renoveringspanel för affärsfastigheter

En renoveringspanel som monteras direkt på de befintliga väggarna spar tid och kostnad vid energirenoveringar av byggnader. Paroc Reface är en diffusionsöppen renoveringspanel för energirenovering av t ex affärsfastigheter, lagerlokaler, hallar, industribyggnader och kontorslokaler.