Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Norrlands Trähus AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Vi på Norrlands Trähus tillverkar och levererar husstommar med väggar, bjälklag och takelement i trä, till villor och flerbostadshus. Vår målsättning är att vara den kvalitetsledande tillverkaren av stomkomponenter i Sverige. När du köper husstomme av oss får du inte bara väggar och tak, utan ett byggsystem i hög kvalitet och låga driftskostnader. Vi är specialister på att serietillverka trähuskomponenter i block för snabbt och enkelt montage på plats.

Vår vision att vara ”stommen" i ditt projekt, vilket exempelvis innebär att vi gärna vill vara din samarbetspartner under hela processen – från beställning till färdigt hus. Med en effektiv och lyhörd organisation försöker vi tillgodose dina önskemål i varje enskilt projekt. Du ska självklart kunna lita på att leverans sker i rätt tid och med hög kvalitet. Vi värdesätter långvariga kundrelationer och ett samarbete med oss ska kännetecknas av gedigen kompetens, stort engagemang och trygghet.

I vårt åtagande ingår att konstruera, tillverka och leverera ytterväggar, bjälklag och tak samt övriga bärande stomkomponenter på husstommen. Utifrån arkitektritningar tar vi fram projektanpassade tillverknings- och montageritningar för hustillverkning i serie.

Norrlands Trähus AB är ett jämtländskt företag med ca 65 anställda. Vi startade 2001 och har två moderna och miljöanpassade produktionsanläggningar utanför Östersund; en i Hammerdal och en i Strömsund.

 

Video