Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Matting AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Matting Solutions jobbar med välkomnande och tillgängliga miljöer samt hälsosamma och säkra arbetsplatser. Vi vänder oss i första hand till arkitekter, bygg- och fastighetsansvarig med våra fyra olika koncept för entrémattor, arbetsplatsmattor, taktila ledstråk samt mattor för hundsportsarenor.

Matting Solutions är en del av Matting AB. Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri.

Entrance by Matting – för långsiktigt hållbara entrélösningar som hjälper till att hålla entrén ren och snygg. Funktionella skrap- och torkmattor som gör att omgivande golvytor skonas och som håller städkostnaderna nere.
 
Det mest optimala är en entrélösning i tre zoner. Men ibland är det inte möjligt att få plats med vare sig tre eller två zoner. Med vårt entrésystem spelar det ingen roll hur din entré ser ut. Våra torkmattor och aluminiumprofilmattor med inlägg av gummi, nålfilt eller borst… I rätt kombination ser de till att hålla riktigt rent inne.

Tactile Flooring - Vi erbjuder ett brett sortiment av taktila och visuella ledstråk för både inom och utomhusmiljöer. Personer med synnedsättning behöver tydliga målpunkter för att hitta rätt, vi har ledstråk för alla miljöer och underlag. 

Att tillgänglighetsanpassa en fastighet är en stor utmaning. På Matting Solutions guidar vi dig genom hela arbetet – från att utvärdera vilket tillgänglighetsbehov som finns i din miljö till att planera in ledstråken och installera dem enligt de krav som lagen ställer.

Företagets samtliga miljöbedömningar

CAD/BIM

Cad-filer/BIM-objekt

Video

Nyhetsartiklar