Företag

Mataki

Produkter

Företagsbeskrivning

Vi är ett svenskt företag som gör tätskikt för tak som passar svenskt klimat. Alla dagar. När solen hettar, när det ösregnar, snöar eller blåser stormvindar. Extremt väder kräver exceptionellt bra material – och vi kompromissar aldrig.

Mataki erbjuder kvalitetsprodukter, spetskunskap och hållbara lösningar och har under mer än ett sekel i branschen intagit en marknadsledande position. Vår styrka ligger i att vara personliga, professionella och nyfikna. Vi vet att bra alltid kan bli bättre.

Genom avancerad forskning skapar vi nya generationens tätskikt och tar tillsammans med våra kunder fram produkter och lösningar som både är bättre för miljön och för de som arbetar med dem.

Vi håller det vi lovar – tätskikt för tak som klarar alla väder. Genom att löpande utbilda användarna kan vi lämna marknadens mest omfattande garantier. Det ger trygga kunder och relationer som bygger på förtroende!

Mataki ingår i Nordic Waterproofing AB som är en nordiskt stark tätskiktsproducentkedja.

Information på webben

Video

Nyhetsartiklar

Infästning med induktion ger tätt tak

Infästning med induktion ger tätt tak

Istället för att göra skarvarbeten uppe på taket färdigställs hela tätskiktet i fabrik. Sedan fixeras det på taket med hjälp av magnetisk induktion. Det blir tätt och det går snabbt med hjälp av nytt taksystem.