Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
Företag

LK Systems AB

Produkter

Företagsbeskrivning

LK Systems är ett ledande företag i Norden som erbjuder lösningar inom värme- och tappvattensystem och som har varit verksamma på den skandinaviska VVS-marknaden sedan 1910.

I produktsortimentet ingår främst system för radiator- och golvvärme, tappvatten och avlopp, samt olika typer av rör och rörkopplingar.

Systemen är enkla att installera och i prefabriceringsanläggningen tillverkas även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen.

LK arbetar med fokus på systemutveckling och användarvänlighet, för att kunna erbjuda lösningar präglade av kostnadseffektivitet, miljötänkande och rationella installationer.

Lager och distribution ut till kunder i hela Norden sker från logistikcentret i Ulricehamn. ​

LK:s produkter finns tillgängliga hos mer än 200 grossistfilialer för VVS över hela landet samt hos återförsäljare och installationskedjor i konsumentledet.

www.lksystems.se

 

 

Företagets samtliga miljöbedömningar

CAD/BIM

Cad-filer/BIM-objekt

Video

Nyhetsartiklar

Färgglatt stambyte

Färgglatt stambyte

Det pågår stambyten i en stor del av bostadsbeståndet. LK Systems har tidigare kommit med en våtrumskassett som förenklar detta för hyresgästerna. Nu presenterar man designade våtrumskassetter. Hyresgästen ska själv kunna välja ett mönster till den ordinarie kassetten. Valmöjligheterna är stora vilket ger ett personligare boende. Bakom folieringen döljer sig den ordinarie vitlackerade våtrumskassetten, som det är lätt att återgå till.