Företag

LK Systems AB

Produkter

Företagsbeskrivning

LK är ett familjeägt företag verksamt på den skandinaviska marknaden sedan 1910. Vi är en marknadsledande leverantör av egenutvecklade system för värme- och vattendistribution. Genom att vara lyhörda för våra kunders behov och arbeta i nära samarbete med branschens samtliga aktörer tar vi fram enkla och smarta VVS-lösningar som underlättar byggandet och våra kunders vardag.

LK Koncernen
LK Systems AB är ett av sex affärsområden i koncernen Lagerstedt & Krantz AB. I gruppen ingår även LK Armatur AB i Helsingborg med omfattande armaturtillverkning för OEM-kunder, LK Pex AB i Ulricehamn som tillverkar de egenutvecklade PE-Xa-rör som utgör hjärtat i många av LK:s system, och LK Valves i Norge och Sverige, vars huvudsakliga inriktning är ventiler till offshore-industrin. LK Systems AB har även systerbolag i Norge och Finland. Inom affärsområde VVS ingår även LK Prefab som tillverkar prefabricerade lösningar.

Företagets samtliga miljöbedömningar

Information på webben

CAD/BIM

Cad-filer/BIM-objekt

Video

Nyhetsartiklar

Färgglatt stambyte

Färgglatt stambyte

Det pågår stambyten i en stor del av bostadsbeståndet. LK Systems har tidigare kommit med en våtrumskassett som förenklar detta för hyresgästerna. Nu presenterar man designade våtrumskassetter. Hyresgästen ska själv kunna välja ett mönster till den ordinarie kassetten. Valmöjligheterna är stora vilket ger ett personligare boende. Bakom folieringen döljer sig den ordinarie vitlackerade våtrumskassetten, som det är lätt att återgå till.