Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
Företag

Kulturjern AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Kulturjerns planteringsurnor och planteringskärl är tillverkade efter gamla modeller och är av gjutjärn; alla urnor har dräneringshål vilket gör att de kan stå ute året om utan att gå sönder. Vi har sedan vi startat tagit fram gjutjärnsprodukter som förskönar en utemiljö.

För den offentliga miljön har vi följande lösningar; trädskydd av smide, markgaller av gjutjärn eller segjärn, stamskydd av smide, trafikhinder - pollare av gjutjärn, gjutjärnsstaket, rörstolpar - rörstolpe, utebelysning - parkbelysning och parkurnor.

Vi har även möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar med t.ex. egen logotyp eller stadsvapen. Vi tar även fram nya modeller om ni har önskemål om en egen utformning eller justering av befintlig produkt. Nu är även Berga Brunnsinsatser en del av Kulturjern och har fallskydd för både dagvattenbrunnar och nedstigningsbrunnar. Dessa fallskydd och brunnsinsatser är tillverkade i segjärn och klarar en hög belastning.

Samtliga produkter är hantverksmässigt tillverkade av gedigna material. Sortimentet passar villa, gård, slott, trädgård, park och offentlig miljö.

Information på webben