Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Knauf Danogips GmbH

Produkter

Företagsbeskrivning

Danogips är ungt utvecklingsorienterat bolag inriktat på tillverkning av gipsskivor och förädlade produkter baserade på naturmaterialet gips.

Från starten för drygt 50 år sedan har Danogips med sin affärsidé vuxit till sin starka position i Skandinavien och Europa och omsätter idag ca 810 miljoner kronor.

Danogips affärsidé är att erbjuda kompletta föränderbara system till rumsavskiljning med miljöriktiga och väldokumenterade produkter som stödjer byggnadsindustrins ansträngningar att reducera totalkostnaderna (se Livscykelkostnaderna).

Företaget har en välutbyggd organisation som är rustad för att leva upp till framtidens skärpta konkurrenssituation.

Danogips har moderna och effektiva produktionsanläggningar i Danmark och Sverige, väletablerade försäljningsorganisationer i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland och England samt en internationell agentorganisation som hanterar export och internationella projektleveranser.

CAD/BIM

Bim-objekt från

Video

Nyhetsartiklar

Ny sammanfogningsteknik för ytterväggsstål

Ny sammanfogningsteknik för ytterväggsstål

Knauf har lanserat en helt ny montagemetod för stålreglar i bärande konstruktion, Nail It System. Den bygger på ett antal stålprodukter för yttervägg som sammanfogas genom ballistisk spikning. Tack vare det förenklade montaget med spik istället för skruv, går arbetet upp till fyra gånger snabbare.