Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

JELD-WEN Sverige AB

Produkter

Företagsbeskrivning

1960 blev JELD-WEN etablerat som ett litet familjeföretag i Oregon, USA, med endast 15 anställda. Genom åren växte företaget sig stadigt större och år 2006 köpte JELD-WEN danska Vest-Wood, som ägde bl.a varumärket Swedoor. I dag driver JELD-WEN produktion i över 150 fabriker och har totalt drygt 20.000 anställda.

JELD-WEN leverar många dörrtyper, konstruktioner och designer till de flesta användningsområden. Med säkerhet och precision i leveranser och flexibel och pålitlig service - är det företagets mål att bli ansedda som marknadens mest kompletta dörrleverantör.

JELD-WENs försäljning sker primärt via återförsäljare och grossister samt direkt till entreprenörer, industri och husfabriker.

Företagets samtliga miljöbedömningar

CAD/BIM

Bim-objekt från

Video

Nyhetsartiklar

Säkerhetsklassad designdörr

Säkerhetsklassad designdörr

Swedoor har lanserat en serie designade färgglada loftgångsdörrar som klarar vårt skandinaviska klimat och även kan ge ett bra skydd mot både brand och säkerhet. Dörrarna har skapats med maximal ljuddämpning, för att klara ljudkrav i utsatta lägen.

Swedoor lanserar dörr med både 3D-effekt och mjuk stängning

Swedoor lanserar dörr med både 3D-effekt och mjuk stängning

Efterfrågan på nya mönster, mer färg och spännande strukturer i inredningssammanhang är stor. Det har Swedoor tagit fasta på när man nu lanserar dörren Charisma, som har en 3D-struktur som pressas in i ytan och ger en känsla av djup och perspektiv. Dörren finns i tre utföranden och är också försedd med nyheten SmartClose. Det är en stängningsmekanism som ger en mjuk stängning, lik den som länge funnits för lådor.