Företag

HTH Kök Svenska AB

Produkter

Företagsbeskrivning

HTH Køkkener tillverkar och säljer köks-, garderobs- och badrumsinredningar. Se HTH Køkkener A/S.
HTH ingår i den svenska koncernen Nobia, som är en av Europas största köksproducenter.

HTH grundades i Danmark 1966 av två hantverkare, bröderna Hans och Tonny Haahr, som ville införa något nytt i branschen. De lyckades bra med sin satsning och idag är HTH marknadsledande med en produktion som ökar från år till år.

Mer än 80 000 kök lämnar fabriken varje år och HTH har fackkunskap och anläggningar som garanterar en bra balans mellan pris och produkt.

Samarbete med fastighetsutvecklare över hela världen HTH samarbetar med fastighetsutvecklare över hela världen, för att designa och bygga kompletta kökslösningar i allt från små prestigefyllda bostadsprojekt till internationella byggprojekt i stor skala. Förutom en rad bostadshus i europeiska städer har bostadskomplex i Peking, Qingdao, Seoul och New York utrustats med danska högkvalitetskök från HTH.

Vår affärsidé och våra affärslösningar har utvecklats genom många års samarbete med olika fastighetsutvecklare. Vi kan idag erbjuda en rad affärsmodeller som drar nytta av denna erfarenhet och som har sin utgångspunkt i våra kunders behov.

Vi är naturligtvis certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt enligt OHSAS 18100, vilket innebär att oberoende certifieringsorgan har bedömt och godkänt förtagets program för kvalitet, miljö och hälsa. Dessutom rättar sig HTH:s produktionsprocess efter bestämmelserna i mer än 30 olika internationella standarder. Utöver detta har alla HTH-kök ett frivilligt danskt certifikat som anger produkternas påverkan på inomhusklimatet.

Alla våra bänkskivor av tropiska träslag är FSC-certifierade, vilket är en garanti för att de kommer från ett hållbart skogsbruk och andra kontrollerade källor, samt att man tagit hänsyn till miljön och de djur och människor som vistas i skogen.

CAD/BIM

Bim-objekt från

Video

Nyhetsartiklar

HTH MagicMoveID

Överskåp på nytt sätt

Med hjälp av MagicMoveID från HTH kan även den bakre delen av överskåpen i köket utnyttjas fullt ut. Den bakre delen, som annars kan vara svår att komma åt, kan enkelt och smidigt föras ned via en knapptryckning och den främre delen användas som vanligt.