Företag

HOPPE Nordic Countries Oy

Produkter

Företagsbeskrivning

Det ägarstyrda familjeföretaget är marknadsledande i Europa och en global ledare inom sitt segment.
Familjeföretaget HOPPE grundades 1952 i Tyskland. I dag är HOPPE en internationellt verksam företagsgrupp med säte i Schweiz med 3.000 medarbetare i sju produktionsanläggningar runt om i Europa och USA och med en världsomspännade marknadföring marknadsledande i Europa vad gäller utveckling, tillverkning och marknadsföring av beslagsystem för dörrar och fönster.

Samtliga produktionsenheter i Tyskland, Italien och Tjeckien är certifierade enligt DIN EN ISO 9001:2008 (Kvalitet) och DIN EN ISO 14001:2009 (Miljöskydd).

Produkter av HOPPE är anmälda till SundaHus under distributionspartnern, Beslagskonsult AB, org nr 556407-9506. HOPPE aluminium och rostfria handtag inkl. behör har nu bästa bedömning, A, på Sunda hus.

Byggvarubedömningen har gjort bedömningen rekommenderas d.v.s. grönmarkerat samtliga HOPPE aluminiumhandtag inklusive aluminiumtillbehör för dörrar sedan 2018-01-05.

I Maj 2018 har vi också fått status ”accepteras” hos Byggvarubedömningen, dvs. gulmarkerat samtliga HOPPE handtag i rostfritt stål inklusive tillbehör i rostfritt stål för dörrar


Företagets samtliga miljöbedömningar