Leverantör

Gunnebo Fastening

Produkter

Företagsbeskrivning

I över 250 år har Gunnebo Fastening utvecklat och tillverkat infästningsslösningar för den professionella användaren. Med kvalitet, trygghet och säkerhet som ledstjärnor. Genom närhet mellan egen tillverkning och produktutveckling på plats i Gunnebo, Småland och kundernas behov skapas högkvalitativa produkter och tjänster för den professionella användaren. Allt för ett säkert slutresultat, nu och för framtida generationer.

Som del av den globala koncernen Simpson String-tie, världsledande inom byggbeslag, infästning och olika former av byggsystem, erbjuder man marknadens starkaste erbjudande och sortiment av det mesta inom infästning så som Skruv, Bandad skruv, Spik, Bandad spik, Expander och plugg, Keminfästning, Inspektionsluckor och Byggbeslag.

För fullt sortiment Infästning besök Gunnebo Fastening

För fullt sortiment byggbeslag besök Simpson Strong-Tie.

CAD/BIM

Cad-filer/BIM-objekt

Video

Nyhetsartiklar

Nyutvecklad ytbehandling för trallskruv

Nyutvecklad ytbehandling för trallskruv

Gunnebo Fastening har tagit fram en trallskruv med en ny impregnering som man kallar Impreg® X4. Ytbehandlingen har ett slitstarkt korrosionsskydd och är godkänd enligt klassningen C4, vilket innebär att den är godkänd för normala utomhusmiljöer.