Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

gop - Glasfiber & Plastprodukter AB

Produkter

Företagsbeskrivning

gop är ett familjeföretag som startade 1968. Med 50 år i branschen och en passion för plast i alla dess former kan vi idag erbjuda ett brett sortiment för såväl konsumenter som företag.

I sortimentet ingår både egenutvecklade produkter och marknadens starkaste varumärken. 

Företaget är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och samtliga våra huvudleverantörer har certifierade kvalitets- och miljöledningssystem.

Huvudkontor finns i Kungsbacka och försäljningskontor och lager i Stockholm, Oslo och på Sjælland. Med vår närvaro kan vi garantera hög tillgänglighet genom snabb distribution och leveranssäkerhet.

Ytterligare information om företaget och deras erbjudande finns på www.gop.se

Video

Nyhetsartiklar

Skiva av återvunnen plast

Skiva av återvunnen plast

Gop erbjuder ett antal byggskivor tillverkade av återvunnet plastavfall. En av dessa är EKOply som kan användas för applikationer både inomhus och utomhus som alternativ till exempelvis MDF eller plywood.

gop Woodlon Grande, Walnut

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.