Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
Företag

Flowcrete Sweden AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Flowcrete Sweden erbjuder golvlösningar som förbättrar kommersiella och industriella miljöer från grunden. Med epoxi- och polyuretanbeläggningar som ger en attraktiv golvyta med god prestanda för kommersiella och industriella miljöer.

För snabb installation finns ett brett sortiment akrylbeläggningar och våra vinylestersystem har överlägsen kemikalieresistens.

Spackelsortimentet garanterar hållbarhet och ger ett bra underlag för alla golvbeläggningar. Flowcretes ledande golvbeläggningar utgör grunden för hållbara och inspirerande miljöer världen över.

Flowcrete erbjuder fyra huvudsakliga tjänster:

  • Specificering av golvbeläggningar.
  • Kvalificerade produkt-, kvalitets- och säkerhetsutbildningar för våra entreprenörer.
  • Utvecklar, tillverkar och levererar fogfria golvsystem.
  • Installation av golvbeläggningar via globalt nät av auktoriserade entreprenörer.

Flowcrete Sweden AB är certifierat och har godkända kvalitets- och miljöledningssystem enligt kraven i EN ISO 9001 och ISO 14001 samt är medlem i SVEFF.

Många av företagets produkter finns registrerade i Beta-registret och är bedömda av SundaHus. De flesta produkterna är även registrerade i Byggvarubedömningen. Ytterligare information om miljöbedömning eller annan miljöinformation om företagets produkter går att få genom att kontakta kundservice. I sortimentet ingår även ett omfattande utbud av M1-certifierade system som uppfyller de striktaste kraven för VOC-emissioner.

Information på webben

Video