Företag

ebm-papst AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Vi är ett helägt dotterbolag till tyska ebm-papst. Vårt sortiment med fläktar och elmotorer har växt och är idag starkare än någonsin. Våra produkter har en lång rad användningsområden och vi står gärna till tjänst med kundanpassade lösningar. I det sammanhanget fyller vår egen verksamhet med plåtbearbetning och montering en viktig funktion.

På svenska marknaden erbjuder vi ett komplett sortiment med ventilationsfläktar för ROT och nyinstallation.

De produkter vi presenterar på vår svenska webplats är vårt standard-/lagersortiment.

ebm-papst är en global fläkt- och motortillverkare. Med 9100 anställda och en produktion på över 80 miljoner fläktar och motorer per år i 16 fabriker har vi en stark ägare bakom oss. ebm-papst finns representerade i 47 länder. Företaget satsar rejält på utveckling och forskning vilket syns på den ständiga strömmen av produktnyheter. I sortimentet finns ca 14500 olika produkter. ebm-papst har en omsättning på ca 1 miljard EUR.

Företagets samtliga miljöbedömningar

Nyhetsartiklar

Kammarfläktar i nya storlekar

Kammarfläktar i nya storlekar

ebm-papst kammarfläkt RadiPac är utvecklad för användning i exempelvis ventilationsaggregat och luftkonditionerings-anläggningar. Nu utökas serien med storlekarna 630, 710, 800 och 1000 mm. Det innebär att RadiPac finns med effekt från 500 W till 12 kW och med luftflödeskapacitet på upp till 40,000 m³/h.