Företag

Cibes Lift AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Cibes lågfartshissar är anpassade för offentlig och privat miljö med krav på god tillgänglighet, användarvänlighet, flexibelt tillvalsutbud och design. Hissarna är främst avsedda för inomhusbruk och har kort installationstid (normalt tre dagar), låg energiförbrukning och 95 % återvinningsbart material. Ritningar kan laddas ner i olika format t ex för Autocad och många av hissmodellerna finns även som BIM-objekt för Revit. Ritningar finns även i PDF-format.

Hissarna är EG-typkontrollerade enligt svensk och europeisk standard och blir CE-märkta efter installation. Exempel på tillval: Aluminiumdörr, ståldörr, brandklassad dörr, glasat schakt, schaktbelysning med LED, dörröppnare, IR-styrning, röstavisering, valfri matta, fällbar sits, telefon, låsfunktioner, armbågskontakt, ankomstsignal, valfri RAL-kulör.

Kontakta Cibes Lift för anpassade lösningar och personlig service.

Information på webben

CAD/BIM

Bim-objekt från

Video

Nyhetsartiklar

Designverktyg för hiss

Designverktyg för hiss

Cibes Lift har lanserat ett designverktyg som gör det möjligt för vem som helst att skapa sin egen hiss. Verktyget heter Cibes Lift Creator och ligger öppet för alla att använda på företagets hemsida.