Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Athmer OHG / Joav AB

Produkter

Företagsbeskrivning

Athmer utvecklar och tillverkar automatiska tätningströsklar i mer än 60 år. Erfarenhet, kontinuerlig innovation och ett kompromisslöst engagemang för kvalitet och kundorientering gjorde företaget till en teknologisk ledare inom området.

Athmer erbjuder lösning för praktiskt taget alla typer av applikationer - för både nya installationer och renoveringsprojekt. Förutom automatiska tätningströsklar för ljud, rök- och brandklassade dörrar, erbjuder Athmer även tätningströsklar för strålskyddsdörrar och för dörrar med extremt stora gap mellan dörren och golvet.

Athmer erbjuder också ett brett program av klämskydds lösningar till dörrar för förskolor, sjukhus, skolor och kontorsbyggnader med och utan dörrautomatik

Athmer följer med sina kunder från första idén till installationen. Processen fokuserar på utveckling av barriärfria dörrar, kostnadseffektiva lösningar och hållbarhet.

2017 har Athmer startat ett tekniskt center för utvecklings-och certifieringstester i samarbete med och övervakning av IFT i Rosenheim. Teknikcentret är certifierad att testa motstånd mot ljud, vind, vatten, rök samt inbrottssäkerhet och hållbarhet.    

   

Athmers automatiska trösklar innehar en produktmiljödeklaration (EPD)
baserad på ISO 14025 och EN 15804

Athmer sätter nya standarder på sina produkter med 1.000.000 testcykler.
Verifierad hållbarhet av MPA NRW institutet.


Joav AB är generalagent i Norden för Athmer OHG.
Våra produkter finns tillgängliga hos följande svenska återförsäljare:

Företagets samtliga miljöbedömningar

Video