Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
Leverantör

Allaway CDS Centraldammsugare AB

Produkter

Företagsbeskrivning

CDS AB har marknadsfört Allaway centraldammsugare på den svenska marknaden sedan 1984, och var därmed första leverantören att etablera sig i Sverige.

Vi tycker att det är viktigt att våra kunder ska ha nära till både återförsäljare och service, och har därför byggt upp ett återförsäljar- och servicenät över hela landet. Produkterna finner du hos välsorterade vitvaruhandlare, elfackhandlare och byggvaruhandlare. Garanti- och serviceärenden sköts av den rikstäckande servicekedjan Garantgruppen AB.

Företaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.

Allaway har centralenheter för alla behov, både för bostäder, kontor och andra offentliga miljöer. BA-serien är det naturliga valet för placering i biutrymmen, t ex i källaren. PM serien är tänkt för placering nära bostadsutrymmet ex i klädvård, klädkammare eller garderob. Kompakt, låg ljudnivå och elegant med dold röranslutning vid centralenheten.

Huvudkontoret för Sverige ligger i Åkersberga norr om Stockholm. Företaget ingår i Allaway-gruppen med säte i Jyväskylä, Finland.

Video

Nyhetsartiklar