BYGGKATALOGEN 1
Badrumsinredning Balkonger Lekplats Trappor trafikräcken Parkmöbler passagesystem Innerdörrar Golv Ramper Staket Stängsel grindar Solskydd Idrottsanläggningar Hissar
 

Sökresultat för: yta


 
Bild
 
 
 

Sopmaskin för renhållning av större ytor som parkeringar, skolgårdar och industrigolv. Kan även förses med uppsamlare och blad för snöröjning.
 
 
Slätplåt av titanzink avsedd för takavvattning, täckning på tak och fasader m.m. Materialet levereras i tre naturliga ytor: valsblank, förpatinerad blågrå samt förpatinerad skiffergrå.
 
 
Diffusionsöppen produkt för försegling av icke absorberande material innehållande etanol och nanomolekyler. Endast vatten behövs för att rengöra behandlade ytor.
 
 
Skärmar avsedda för fristående placering på golv samt på eller framför bord. Tillverkade i MDF, eller furustomme med porös board. Ytan på skärmarna är fanerade, i corklinoleum, tyg eller i linneväv men andra alternativ kan offereras. Även akustikskärmar finns.
 
 
Olika varianter av stativtavlor med yta i antingen trä, WB-plåt, eller glasemaljerad stålplåt.
 
 
Biologiskt alg- och mossborttagningsmedel för ytor utom- och inomhus tex tak, väggar, socklar, trappor, avfallsrum, murar, plank etc.
 
 
Skumspray för rengöring av fönster, släta ytor och textil.
 
 
Björkplywood belagd med fenollaminat med en glatt virapräglad yta som är dekorativ på en sida. Används främst för specialförpackningar, golv i gummibåtar och andra ytdekorativa användningsområden.
 
 
Fällbara konsoler, som passar plan yta men kan även fästas på rör med 25–32 mm diameter.
 
 
Akustikplattor av hårdpressad stenull, målad yta, monteras i bärverk eller med hattprofil, slagtålig.
 
 
Akustikbaffel av stenull utan ram. Ytan är belagd med en akustiskglasfleece som ger en matt, slät, yta. Målade kanter.
 
 
Akustiska öar av stenull. Den synliga sidan (ner mot rummet) är belagd med en målad glasfleece som ger en estetisk vit, matt yta. Ovansidan är belagd med en vit akustiskfleece som ger en effektiv ljus- och värmereflektion. Kanterna är målade.
 
 
Ett komplett snösmältningssystem för att hålla utomhusytor snö- och isfria Uppvärmning av utomhusytor såsom infarter, ramper, torg, gågator, flyghangarer, fotbollsplaner etc. medför att dessa ytor på ett enkelt och ekonomiskt sätt kan hållas snö- och isfria.
 
 
Markplattor av betong med varierande kanter, ytor och mönster erbjuder funktionella beläggningar för alla tillfällen.
 
 
Planteringslådor av betong, även med yta av frilagd ballast, finns i olika former, färger och storlekar.
 
 
Vältbetong för platsgjutna konstruktioner t ex gator och vägar, gångytor, industriytor, plansilos, gödselbrunnar, busshållplatser, avfallsanläggningar, skrotgårdar samt även ytor utsatta för höga temperaturer eller frätande syror.
 
 
Vattenbaserad betongprimer för porfyllande och tätande egenskaper. Lämnar en dammbindande yta, färglös, skyddar mot slitage och kemikalier osv. Lämplig för sten- och betongytor i t.ex. garage, källarutrymmen, industrilokaler, soprum, kulvertar m.m.
 
 
Lösfyllnadsisolering av glasull att använda som tilläggsisolering av vindsbjälklag. Materialet läggs ut manuellt och krattas till jämn yta.
 
 
Dubbelsidiga, motordrivna och hissbara ridåväggar avsedda för avdelning av skolsalar, konferensrum o.d. Yta min ca 10 m².
 
 
...tvåpunktsupphängda elementväggar/blockväggar. Modellerna är utvecklade för att möjliggöra alternativa parkeringar vid öppet läge samt för att ge maximal ljudreduktion. Avsedda för miljöer som ställer höga krav på ljudnivå och yta.
 
 
Enkomponent, cementbruk för lagning av ytor som skall belastas efter kort tid, t ex ytor utsatta för trafik, snabb hållfasthetstillväxt.
 
 
Enkomponent akrylbaserad färg för karbonatiseringsskydd av betongkonstruktioner, fasader, balkonger och andra vertikala ytor.
 
 
Enkomponents polymermodifierad reparationsmassa anpassad för djupa skador på vertikala eller horisontella ytor.
 
 
Sandwichelement bestående av två betongskivor med ingjuten isolering emellan. Ytterskivan kan vara en putsbärande skiva eller en färdigbehandlad yta med olika struktur, t ex borstad, stöpplad eller matrisgjuten.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Sökresultat för: yta