BYGGKATALOGEN 1
Badrumsinredning Balkonger Lekplats Trappor trafikräcken Parkmöbler passagesystem Innerdörrar Golv Ramper Staket Stängsel grindar Solskydd Idrottsanläggningar Hissar
 

Sökresultat för: yta


 
Bild
 
 
 

Skyddar samtliga metaller såsom järn, stål, tenn och aluminium, nickel. Papperet är impregnerat med en kemikalie som avgår i ångform och bildar en skyddande barriär runt metall ytan, vilket ger rostskyddet.
 
 
Stenullsskiva med stark och slagtålig yta, tål tuffa tag i utsatta lokaler.
 
 
Extruderat och kalandrerat geomembran av hög- eller lågdensitetspolyeten alt polypropen, med slät eller texturerad yta.
 
 
Ytterpaneler i olika längder och dimensioner. Grundmålning sker i direkt linje med hyvleriet, vilket gör att risken för att smuts eller andra problem, som annars kan finnas på ytan när ”gamla” varor målas, elimineras. Kan fås i valfri NCS-kulör.
 
 
Vattenbaserad silanemulsion som ger en permanent vattenavvisande yta på det behandlade underlaget av betong.
 
 
Smuts-, fett-, och vattenavvisande impregneringsmedel bestående av modifierade polymerer. För anvädning på de flesta typer av absorberande ytor.
 
 
Ofärgat planglas tillverkat enl flytmetoden, för glasning o.d. Floatglaset är transparent, har jämn tjocklek och blanka eldpolerde ytor.
 
 
Asfaltmassa för de allra tuffaste områden som avfarter till motorvägar och rondeller etc. Reactive härdar i kontakt med vatten och trafikpåsläpp kan ske omedelbart efter komprimering. Den lagade ytan vattnas med ca 2 l vatten / 20 kg asfalt.
 
 
Takpanna av betong med en yta av titandioxid.
 
 
Avsedd för daglig rengöring och underhåll av golv, som t ex sten-, linoleum-, trä-, parkett- och plastgolv med mycket trafik. Kan också användas på andra ytor som behöver skyddas såsom dörrar och väggar i korridorer.
 
 
Räcken av varmförzinkade stålrör för permanent avdelning av ytor såsom trafikerade ytor, grönområden och idrottsplatser. Finns i fyra olika höjder.
 
 
Räcken av varmförzinkade stålrör för permanent avdelning av ytor såsom trafikerade ytor, grönområden och idrottsplatser. Den högre modellen kan även gjutas fast.
 
 
Räcken av varmförzinkade stålrör för permanent avdelning av ytor såsom trafikerade ytor, grönområden och idrottsplatser.
 
 
Rökstation med brandsäkert askhanteringssystem för större ytor.
 
 
Rökstation med brandsäkert askhanteringssystem för större ytor.
 
 
Sopmaskin för renhållning av större ytor som parkeringar, skolgårdar och industrigolv. Kan även förses med uppsamlare och blad för snöröjning.
 
 
Slätplåt av titanzink avsedd för takavvattning, täckning på tak och fasader m.m. Materialet levereras i tre naturliga ytor: valsblank, förpatinerad blågrå samt förpatinerad skiffergrå.
 
 
Diffusionsöppen produkt för försegling av icke absorberande material innehållande etanol och nanomolekyler. Endast vatten behövs för att rengöra behandlade ytor.
 
 
Skärmar avsedda för fristående placering på golv samt på eller framför bord. Tillverkade i MDF, eller furustomme med porös board. Ytan på skärmarna är fanerade, i corklinoleum, tyg eller i linneväv men andra alternativ kan offereras. Även akustikskärmar finns.
 
 
Olika varianter av stativtavlor med yta i antingen trä, WB-plåt, eller glasemaljerad stålplåt.
 
 
Biologiskt alg- och mossborttagningsmedel för ytor utom- och inomhus tex tak, väggar, socklar, trappor, avfallsrum, murar, plank etc.
 
 
Skumspray för rengöring av fönster, släta ytor och textil.
 
 
Björkplywood belagd med fenollaminat med en glatt virapräglad yta som är dekorativ på en sida. Används främst för specialförpackningar, golv i gummibåtar och andra ytdekorativa användningsområden.
 
 
Fällbara konsoler, som passar plan yta men kan även fästas på rör med 25–32 mm diameter.
 
 
Akustikplattor av hårdpressad stenull, målad yta, monteras i bärverk eller med hattprofil, slagtålig.
 
 
Akustikbaffel av stenull utan ram. Ytan är belagd med en akustiskglasfleece som ger en matt, slät, yta. Målade kanter.
 
 
Akustiska öar av stenull. Den synliga sidan (ner mot rummet) är belagd med en målad glasfleece som ger en estetisk vit, matt yta. Ovansidan är belagd med en vit akustiskfleece som ger en effektiv ljus- och värmereflektion. Kanterna är målade.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Sökresultat för: yta