BYGGKATALOGEN 1
Badrumsinredning Balkonger Lekplats Trappor trafikräcken Parkmöbler passagesystem Innerdörrar Golv Ramper Staket Stängsel grindar Solskydd Idrottsanläggningar Hissar
 

Sökresultat för: stolpar


 
Företag
 
Logga
 
Beskrivning
STOCKHOLM
Företaget har produkter för att skapa avspärrningar eller leda folk rätt. Företaget erbjuder stolpar med fjäderbelastade rullband alternativt med olika sorters rep.
 
Företaget arbetar med att reproducera, utveckla och tillhandahålla gjutjärns- och smidesprodukter för skydd, utsmyckning och funktion i offentliga miljöer som t ex Nordhägn staket, trädgaller, luftbrunnar och vägvisare.
 
FÖRSLÖV
Företaget erbjuder okrossbara fönsterlösningar i form av polykarbonatfönster samt ett komplett sortiment av skydds- och säkerhetsfilmer för glasförstärkning, klotterskydd och solskydd.
 
FLODA
Företaget tillverkar kompletta stängselsystem, slag- och skjutgrindar, trafikbommar, rotationsgrindar.
 
HÄGERSTEN
Företaget har ett brett sortiment av belysningsarmaturer för inne­miljöer, t ex pendelarmaturer, spotlights, downlights samt sken- och vajersystem avsedda för skolor, restauranger, sjukhus, hotell, flygplatser, stationer, ­kontor m m.
 
Företaget marknadsför produkter för gatu-, väg- och fastighetsmiljö samt för reklamaffischering.
 
VÄSTRA FRÖLUNDA
Alnova Balkongsystem har ett produktsortiment bestående av balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak.
 
KUNGSBACKA
Företaget utvecklar och tillverkar kemiska produkter inom rostskydd, ljuddämpning, asfaltprodukter och trätjära.
 
Företaget är en av de ledande vidareförädlande och lagerhållande distributörer av trä, skivmaterial och byggmaterial till den träbearbetande industrin, byggmaterialhandeln och golvfackhandeln i Sverige och övriga norden.
 
Företaget är en av Europas ledande leverantörer av områdesskydd. I erbjudandet ingår säkerhetslösningar för individ, industri och områden som är speciellt riskutsatta.
 
GNOSJÖ
Företaget tillverkar produkter till byggindustrin såsom byggbeslag i form av balkskor, vinklar, hålplattor och hålband och skalmursprodukter i form av murkramlor, murverksarmering och glidskikt.
 
Konkurs inledd 2014-11-27 Företaget tillverkar och distribuerar ett komplett sortiment av högklassiga glasmontrar och tillhandahåller ett av Sveriges bredaste sortiment av beslag för glas och plexi.
 
ERSMARK
Företaget tillverkar och marknadsför produkter för sport och fritid samt för byggsektorn.
 
Företaget har import, distribution och försäljning av produkterna Boracol® och Impel® - bekämpningsmedel/träskyddsmedel för sanering av fuktskador som mögel, svamp, röta, grönalger och insekter, både inom- och utomhus.
 
ÖDESHÖG
Företaget är specialiserat på infrastrukturbuller och levererar och monterar bla bullerskärmar/bullerplank.
 
TÄBY
Företaget utvecklar, producerar och säljer flexibla skyltsystem för inom- och utomhusmiljöer
 
Företaget är leverantörer av gatumöbler för kollektivtrafik. I sortimentet ingår allt från hållplatsskyltar till väderskydd och mindre terminalbyggnader.
 
HELSINGBORG
Med tyngdpunkt på kvalité och service tillhandahåller vi områdesskydd för alla ändamål med specialkompetens för avancerade säkerhetslösningar där så erfordras.
 
TORSBY
Företaget utvecklar, formger och tillverkar möbler och utrustning för utemiljö. Höga krav på design, material och produktion säkerställer vackra kvalitetsprodukter med lång hållbarhet och minimalt underhåll.
 
ENKÖPING
Företaget tillverkar och säljer ett stort sortiment av produkter för det urbana uterummet på gator och torg samt för parker och bostadsområden.
 
STOCKHOLM
Företaget utvecklar och säljer kvalitetsprodukter för offentliga rum, gatu- och parkmiljöer, bostadsområden, gallerior och köpcentrum.
 
Företaget är inriktat på kapslad belysning för krävande miljöer.
 
SMÅLANDSSTENAR
Företaget tillverkar och levererar stängsellösningar, grindar och tillträdeskontroll för områdesskydd.
 
Företaget levererar lekplats- och parkutrustning för offentliga utemiljöer.
 
JORDBRO
Företaget är leverantör av områdesskydd samt produkter till järn- och byggvaruhandeln.
 
Stolpar till altaner och uterum samt kilar
 
Stolpsystem samt vingstabilisator för fundament och stolpar.
 
AGNESBERG
Företaget tillverkar och säljer stolpar och ankare för offentliga miljöer
 
SÖDERHAMN
Företaget tillverkar och säljer skyltar, skylthållare, siffror, brunnsringar, avstängningsmaterial, stolpar, BP- och kabelskåpsflaggor mm
 
Företaget marknadsför "krockvänliga" stolpar med miljövänliga ytbehandlingsmetoder specialanpassade efter kundens önskemål.
 
1 2 3

Sökresultat för: stolpar