BYGGKATALOGEN 1
Badrumsinredning Balkonger Lekplats Trappor trafikräcken Parkmöbler passagesystem Innerdörrar Golv Ramper Staket Stängsel grindar Solskydd Idrottsanläggningar Hissar
 

TV-bevakningssystem

Tv-bevakningssystem med tillbehör för lokaler i varierande storlek med olika säkerhetsbehov.


Bookmark and Share
Liknande varor från andra företag.
Kategori:
Larm, detektorer
 
LinTec Combitronic

Vattenskadesäkert elektroniskt vattenstoppsystem med magnetventil för våtutrymmen utan golvbrunn. Magnetventilerna är tillverkade av avzinkningshärdad mässing och gjorda för 2 till 10 bars arbetstryck.
 
Elko Nödsignalsystem RWC

RWC-larm för montage på handikapptoaletter och i vilorum inom offentliga byggnader samt inom kontor, industrier och hotell.
 
GPP Perimeter Protection larmsystem

I GPPs sortiment av larmprodukter finns olika system för olika behov. Elstängsellarm som monteras i direkt anslutning till det fysiska områdesskyddet, medan andra typer installeras inne på det säkrade området.

 
Personlarm, trygghetslarm och larmtelefoner

Personlarm, trygghetslarm och larmtelefoner för ensamarbetare som skydd i dagligt arbete och som ett larm vid skadetillfällen eller riskfyllda och hotfulla situationer.
 
Stängsellarm

Elektriskt stängsellarm monteras på stängsel och grindar oavsett typ eller säkerhetsnivå. Stängsellarmet är uppbyggt med en högspänningsdel om 7 kV och en lågspänningsdel om 12 V.
Leverantör

SAC Nordic AB


www.sacnordic.com
Telefon:  0372-350 00
Orgnr:  556440-9638
Adress:  Prästtorpsvägen 16
341 51  LAGAN
Email:  Kontakta företaget
BSAB-klassificering
Apparater och utrustning i tele- och datakommunikationssystem
AMA webbtjänst
Miljöbedömning
från
Sunda Hus
Bedömda varumärken
check