BYGGKATALOGEN 1
Badrumsinredning Balkonger Lekplats Trappor trafikräcken Parkmöbler passagesystem Innerdörrar Golv Ramper Staket Stängsel grindar Solskydd Idrottsanläggningar Hissar
 
Byggmaterial » 

Isolering


 
Bild
 
 
 

Tunnflytande asfaltlösning avsedd för förbehandling av ytor som ska fuktisoleras, membranisoleras eller papptäckas.

 
 

ljudabsorbenter finns både vägg-, tak- och fristående/-hängande modeller av Ecolin-material.

 
 

Isolering och isoleringsbärare för Nivells golvregelsystem.

 
 

Spårlist, med fasad eller rak kant, som ramar in och fäster ljudabsorberande klädsel av polyesterfilt eller tyg, för montering på vägg i offentliga miljöer.

 
 

Enkomponents expanderande snabbhärdande polyuretanfogskum för applicering med specialpistol. Kan användas sommar och vinter.

 
 

Expanderande fogskum för tätning och isolering kring fönster, dörrar, i utfackningsväggar m m.

 
 

Isolering av expanderad polystyren, EPS, med tillsatt grafitstoff. Grafiten reflekterar den infraröda strålningen och minskar värmeförlusten från den typen av strålning. Det betyder 20 % bättre isolering - 20 % tunnare isoleringsskivor.

 
 

Dräneringsskivan är en spårad skiva av expanderad polystyren (EPS) som monteras på utsidan av källarväggen. Värmeisolering, kapillrbrytande skikt, fuktskydd och dränering.

 
 

Styrencellplastskiva, EPS, för värmeisolering under fundament, grundbalkar, betongplatta på mark m m.

 
 

Matta av extruderad skummad polyeten med helt slutna celler för stegljudsdämpning i flytande laminat- eller parkettgolv.

 
 

Stolstass för ljuddämpning på stålrörstolar vid hög ljudnivå i olika typer av lokaler. 

 
 

Stegljudsplattor av delvis återvunnen polyester med en stegljudsdämpning på ca 15 dB. Kan beställas som baksida till alla plattor i Desso-sortimententet.

 
 

Tunnflytande asfaltlösning för impregnering och grundning av papp-och betongtak.

 
 

Ljudisolerande väggbeklädnad avsedd att användas som ett alternativ till målarfärg och tapet, tillverkad av återvinningsbar biomassa.

 
 

Dränerande och isolerande cellplastskiva avsedd för: källaryttervägg och grundmur, under grundplatta, terrass- och gårdsbjälklag, idrottsanläggningar t ex golfbanor och fotbollsplaner.

 
 

Akustikmattor som läggs under golvet för att få tystare golv. Finns i ett flertal tjocklekar och utföranden.

 
 

Väggelementen är uppbyggda med distansbalkar och isolerade med glasull.

 
 

Kassett där ytskyddet består av perforerad plåt, som är omvikt på långsidorna. Kassetten är uppbyggd med en kärna av Bullerskiva, en stenullsskiva med ytskikt och baksidesbeläggning av glasfiberfilt.

 
 

Kassett där ytskyddet består av varmförzinkad sträckmetall som är omvikt på långsidorna. Kassetten är uppbyggd med en kärna av bullerskiva, en stenullsskiva med ytskikt och baksidesbeläggning av glasfiberfilt.

 
 

Ljudabsorberande väggskivor avsedda att skapa en behaglig, dämpad och ombonad ljudmiljö i t ex skolor, kontor, konferensrum, samlingslokaler, studios, biografer och hörsalar. Finns i tre typer: Textur, Slugger och Struktur.

 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Byggmaterial » 

Isolering