BYGGKATALOGEN 1
Badrumsinredning Balkonger Lekplats Trappor trafikräcken Parkmöbler passagesystem Innerdörrar Golv Ramper Staket Stängsel grindar Solskydd Idrottsanläggningar Hissar
 

EXPO-NET Plastnät

Nät av polyeten, vindskyddsnät, stängselnät, staketnät, varningsnät, säkerhetsnät, trädgårdsnät, insektsnät, axelskyddsnät, skuggnät, emballagenät, nät för markförstärkning och armering, nät till livsmedelsindustrin m.fl. användningsområden.

EXPO-NET Danmark A/S producerar och levererar användarvänliga och miljöriktiga plastnät. Förutom ett brett program av standardprodukter har vi specialiserat oss på att framställa kundanpassade produkter av mycket hög kvalitet.

Flexibilitet, leveransgaranti samt ett lojalt och nära samarbete med våra kunder är förklaringen till att EXPO-NET Danmark A/S idag anses vara en mycket seriös leverantör. Vi har en omfattande export till ett flertal länder i och utanför Europa.


Våra kunder finns framför allt inom följande områden.

Jord- och skogsbruk, bygg och anläggning, trädgård, industri, förpackning, avloppsvattenrening, dagvattenhantering.


EXPO-NET Danmark A/S har över 40 års erfarenhet av produktion av plastnät. Vårt breda sortiment med miljövänliga plastprodukter används till byggnation både över och under jorden. Hos EXPO-NET Danmark A/S står kunden i centrum och det är endast fantasin som sätter gränser!


Bookmark and Share
Leverantör

Expo-Net Danmark A/S


www.expo-net.se
Telefon:  +45 96 23 56 22
Orgnr:  DK 53271715
Adress:  George Jensens vej 5
DK-9800  HJØRRING
Email:  Kontakta företaget
BSAB-klassificering
DDC  Stöd och skydd för växter
AMA webbtjänst
Konstruktioner av diverse mängd-, form- eller sakvaror
AMA webbtjänst
ZSD  Kompletteringar av nät, tråd m m i hus
AMA webbtjänst
Mer produktinformation
 
Produktbilder